PVC stolarija Vozdovac

PVC stolarija Vozdovac
DeRolo se bavi  proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije, roletni, garažnih, vrata, komarnika, servisom i popravkom svega vezano za stolariju i još mnogo toga.
Pored proizvodnje bavimo se i ugradnjom naših proizvoda kao i proizvoda iz proizvodnog programa drugih proizvodjača koji nas angažuju jer znaju da ce biti kvalitetno i profesionalno odrađeno zato što montiramo po Nemačkim standardima.
DeRolo se bavi :
* proizvodnjom PVC stolarije od INOUTIC PVC profila, koji je vodeći Nemački proizvodjač profila za gradjevinsku stolariju. Od profila proizvodimo: prozore, ulazna vrata, sobna vrata, balkonska vrata, kombi/klizni sistem, fiksni elementi, lučne i kose delove.
* proizvodnjom komarnika koji su vodeći na našem tržištu jer nemaju reklamaciju i posle dugog niza godina posle ugradnje.
* proizvodnjom PVC i ALU roletni, montažom rolo i segmentnih garažnih vrata, svih vrsta delova za roletne i rolo garažna vrata i plastifikacijom.
Naše iskustvo i kvalitet u radu dokazuju i brendovi koje koristimo. Kroz dugogodišnji rad istakli su se najkvalitetniji brendovi kao što su INOUTIC, SIEGENIA, FISHER, VIPOL, WURTH, TEHNI… Rad bez reklamacija dokazuje njihov kvalitet i naš profesionalni rad!
U koliko Vam bilo šta treba iz naše ponude, budite slobodni da nas pozovete i naš stručni tim će Vam dati najkvalitetniju i najbolju ponudu koja odgovara Vašim potrebama i budžetu.
Kontakt telefon : 061/226-00-00

Beograd dir.wienna@gmail.com 0612260000 Dodato na: 27.12.2019 Pregledi: 460 topUser (1110) Oglasi iz dir.wienna Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama
STILLMONT

STILLMONT

STILLMONT se ističe širokim asortimanom svojih proizvoda, posebno visokim kvalitetom svojih proizvoda po prihvatljivim cenama, te dugogodišnjim garancijama na trajanje i kvalitet različitih proizvoda, kao i profesionalnim odnosom ...

 
Dodato na: 2019.12.25 Područje: Beograd
MOLERI NOVI SAD 062400903

MOLERI NOVI SAD 062400903

KRECENJE SA NASIM BOJAMA 1M2 SAMO 90 DIN....NASA BOJA...NASA ZASTITA....NASE BRISANJE....VASE JE SAMO DA SE OPUSTITE I DA UZIVATE U SVEZE OKRECENIM BOJAMA....0669396209 MOLERI ...

 
90 rsd Dodato na: 2019.12.22 Područje: Novi Sad
Ulazak u zgradu bez kljuca - kontrola pristupa

Ulazak u zgradu bez kljuca - kontrola pristupa

Ulazak u zgradu bez korišćenja ključa!!! RF ID čitači, plastika, metal, za spoljnu i unutrašnju montažu.. CENA SA UGRADNJOM OD 80e! Otključavanje, putem, ključa, priveska, kartice ili šifre. Jednostavno se povezuju sa svim post...

 
Dodato na: 2019.12.12 Područje: Beograd