Pogrebne usluge Cukarica

Pogrebne usluge Cukarica
Nas posao nije nimalo lak, ali je veoma human. Nama se ljudi obraćaju kada im je najteže, a mi se trudimo da ožalošćenim porodicama izađemo u susret i omogućimo im da svoje voljene isprate dostojanstveno.
U trenucima velikog bola i tuge, svaki čovek želi da bude u okrilju svoje porodice i najbližih prijatelja i mi vam to omogućavamo jer sve obaveze preuzimamo na sebe.
Ovaj posao nosi sa sobom veliku odgovornost i mi ga obavljamo ozbiljno, profesionalno i sa velikom predanošću.
Dostupni smo od 00-24 h svakog dana.
Dolazimo na naznačenu adresu u najkraćem roku i sve obaveze koje nastaju od tog trenutka, preuzimamo na sebe.
Radimo kompletne pogrebne usluge , organizaciju sahrana i prikupljanje dokumentacije, nudimo veliki izbor pogrebne opreme i prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, po najpovoljnijim cenama.
Kontaktirajte nas i dozvolite nam da vam pomognemo!
Možete nas posetiti u našim prostoijama gde možete pogledati kataloge pogrebne opreme i uveriti se da smo profesionalni i uvek raspoloženi za razgovor, pomoć i saradnju.
Naše prostorije se nalaze u Tržnom centru "STANKOM" na Banovom brdu u ulici Stevana Brakusa br. 6, lokal br. 14 na prvom spratu.
Tamo će vas uvek dočekati poslovično ljubazni i profesionalni, direktor firme, gospodin Milorad Dejanović i njegova saradnica Biljana Marković.
Mi smo tu kad god vam zatrebamo!
Izdvajamo se kvalitetom usluge, profesionalnošću, ljubaznošću i najpovoljnijim cenama!

Katalog mozete pogledati : http://www.pogrebnodejanovic.rs/index.html

Beograd luka.wienna@gmail.com 0631994269 Dodato na: 19.03.2021 Pregledi: 485 topUser (88) Oglasi iz Luka Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama

Agencija

Brak,druzenje...

 
4700 rsd Dodato na: 2021.03.18 Područje: Kragujevac
Zajam novca i vrlo iskren

Zajam novca i vrlo iskren

Pozdrav, privatni sam zajmodavac koji nudi zajmove po niskim kamatama od 2%. Biti u ekonomskom polju nudi zajmove od 5.000 do 10.000.000 evra. Recite mi iznos vašeg zahtjeva za zajam kao i njegovo trajanje. Uvjeti mog zajma su ...

 
100 eur Dodato na: 2021.03.16 Područje: Kraljevo
Plastični lanac za ogradu grobnih mesta.

Plastični lanac za ogradu grobnih mesta.

Plastični lanac za ogradu grobnih mesta. Lanac je izrađen u gotskom stilu i u neprekidnom je nizu. Komplet čine metar lanca i dva tipla sa rozetnom. Cena 2,5 eur/met. Slanje brzom poštom. Darko 064-849-3082, 060-34-666-84...

 
Dodato na: 2021.03.15 Područje: Sve gradove