Web Dizajn | Izrada Sajtova | Web Radionica

Web Radionica je studio cija je osnovna delatnost Izrada Sajtova, Web Dizajn, Graficki i Logo Dizajn, kao i Optimizacija Sajtova.
Posedujemo znanje i kreativnost, kao i visoku profesionalnost da nasim klijentima obezbedimo kvalitetna resenja na polju dizajna.
Pracenjem novih tehnologija u kreiranju web sajtova uvek smo spremni da vam ponudimo veliki spektar razlicitih resenja kada je u pitanju izrada sajtova - web dizajn.
Opravdali smo poverenje kako domacih tako i stranih klijenata iz razlicitih sfera poslovanja.
Mi nemamo nezadovoljne klijente. Zbog cega smo sigurni u to Nase usluge placate tek kada projekat bude zavrsen, i to samo ako ste zadovoljni onim sto Vam nudimo. ukoliko niste, nas rad Vam necemo naplatiti. Za vise informacija procitajte tok izrade.
Za uspesan Web Sajt je neophodna obostrana saradnj klijenta i studija. Da bismo stekli uvid u ono sto Vi zelite da predstavite na sajtu potrebno je da nas detaljno uputite u Vase proizvode ili usluge kako bismo mogli najkvalitetnije da ih prezentujemo na sajtu i na nabolji nacin uputimo posetioce sajta u njihov kvalitet, specificnost ili nacin na koji se izdvajaju od drugih slicnih proizvoda.
Profesionalnost Klijentima prilazimo na isti nacin bez obzira da li se radi o pojedincu ili velikom pravnom subjektu.
Nebitno je koliko je posao veliki, bitna je resenost i istrajnost u realizaciji ideja.
Postovacemo Vase zelje i uradicemo tacno ono sto Vi hocete. Uostalom lepota je stvar ukusa, mi smo tu da Vam ponudimo oprcije, a konacna odluka je Vasa.

Novi Sad Dodato na: 04.07.2011 Pregledi: 612 () Dodaj mojim beleškama

AKCIJA ! UREDJENJE ENTERIJERA !

Svetski enterijeri na glasu u Srbiji ! Poslednji trendovi u uredjenju radnih i zivotnih prostora. Projektovanje i izgradnja, 064/266.76.06...

 
Dodato na: 2011.07.04 Područje: Jagodina

STUDIO

Novootvoreni studio u Novom Sadu trazi ambiciozne, vredne i ozbiljne saradnike. Tel.060/333-1075...

 
Dodato na: 2011.07.02 Područje: Kruševac

Aranzman za prevodioca

Objavio sam dve knjige (na srpskom jeziku), koje predstavljaju reprezentativni izbor iz mojih do sada objavljenih knjiga, eseja, tekstova predavanja i strucnih tekstova. Knjige bi potencijalno ostvarile naglasen komercijalni uspeh...

 
Dodato na: 2011.06.28 Područje: Sombor