izrabotvame biznes planove

Изготвяне на успешни(печеливши)бизнес планове и оценка на целесъобразността им чрез различни икономически показатели
-бизнес планове за стартиране на собствен бизнес, за селското стопанство, за туризъм
-бизнес планове за привличане на финансиране от инвеститори(рисков капитал)
-бизнес планове за разширяване на бизнес, за автомивка, за ресторант и др.
ЦЕНА НА УСЛУГАТА-формира се от три плащания
-първо плащане-авансово в размер на 350лв
-второ плащане-след предаване на бизнес плана в размер на 550лв
Ние имаме за цел да съдействаме на фирмите и на предприемчивите да се възползват от безвъзмездните финансови средства по грантовите схеми ,за да се финансират нуждите за бизнеса им инвестиции.
„Заетост чрез развитие на предприемачеството” по Оперативна програма „ Развитие на човешките ресурси” , Проект 100, други програми предоставящи безвъзмездно финансиране , от които могат да се възползват всички желаещи да развиват собствен бизнес но нямат капитал, обърнете се към нас и ние ще ви помогнем да осъществите идеите си.
Не се колебайте да ни потърсите и за изготвяне на проекти по Оперативна програма „Развитие на селските раойни”.
При нас почти всеки изготвен бизнес план носи пари.Изготвените от нас бизнес планове имат реална финансово-счетоводна част отговаряща на изискванията на Международните счетоводни стандарти .С нас вие спестявате до 25% от реалната цена на услугата,а с изготвените бизнес планове без проблеми можете да кандидатствате за пари не само в България , но и в чужбина.При нас вие винаги ще получавате безплатно общи финансови консултации както и възможностите да кандидатствате за финансиране в Европейския съюз.
За допълнителна и по подробна информация ни пишете на e-mail:jivkast@abv.bg , или се обадете на тел : 0878 44 57 86 Ж. Стоянова не се колебайте!

Čačak jivkast@abv.bg Dodato na: 12.10.2010 Pregledi: 729 () Dodaj mojim beleškama
КУПУВАМЕ ФИРМИ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ

КУПУВАМЕ ФИРМИ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ

ОКАЗВАМЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ЮРИДИЧЕСКО съдействие на фирми и търговски дружества натрупали задължения към НАП,НОИ и към контрагенти ( доставчици на стоки,материали или услуги). Освобождаваме от длъжност и отговорност настоящия собств...

 
Dodato na: 2010.10.10 Područje: Beograd