UGRADNJA PVC STOLARIJE VOZDOVAC

UGRADNJA PVC STOLARIJE VOZDOVAC
DeRolo se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije, roletni, garažnih, vrata, komarnika, servisom i popravkom svega vezano za stolariju i još mnogo toga.
Pored proizvodnje bavimo se i ugradnjom naših proizvoda kao i proizvoda iz proizvodnog programa drugih proizvodjača koji nas angažuju jer znaju da ce biti kvalitetno i profesionalno odrađeno zato što montiramo po Nemačkim standardima.
DeRolo se bavi :
 proizvodnjom PVC stolarije od INOUTIC PVC profila, koji je vodeći Nemački proizvodjač profila za gradjevinsku stolariju. Od profila proizvodimo: prozore, ulazna vrata, sobna vrata, balkonska vrata, kombi/klizni sistem, fiksni elementi, lučne i kose delove.
 proizvodnjom komarnika koji su vodeći na našem tržištu jer nemaju reklamaciju i posle dugog niza godina posle ugradnje.
 proizvodnjom PVC i ALU roletni, montažom rolo i segmentnih garažnih vrata, svih vrsta delova za roletne i rolo garažna vrata i plastifikacijom.
Naše iskustvo i kvalitet u radu dokazuju i brendovi koje koristimo. Kroz dugogodišnji rad istakli su se najkvalitetniji brendovi kao što su INOUTIC, SIEGENIA, FISHER, VIPOL, WURTH, TEHNI… Rad bez reklamacija dokazuje njihov kvalitet i naš profesionalni rad!
U koliko Vam bilo šta treba iz naše ponude, budite slobodni da nas pozovete i naš stručni tim će Vam dati najkvalitetniju i najbolju ponudu koja odgovara Vašim potrebama i budžetu.

Kontakt telefon : 061/226-00-00

Beograd dir.wienna@gmail.com 0612260000 Dodato na: 29.12.2021 Pregledi: 261 topUser (1110) Oglasi iz dir.wienna Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama
Inzenjer arhitekture

Inzenjer arhitekture

Usluge inženjera arhitekture Ja sam master inženjer arhitekture, sa iskustvom kao projektant, nudim Vam sledeće usluge: - Kreiranje idejnog rešenja Vašeg stana ili kuće, - Pretvaranje Vašeg plana (crteža) iz 2D-a u realisti...

 
Dodato na: 2021.12.26 Područje: Beograd
DRVA - OGREV

DRVA - OGREV

Drva za ogrev i potpalu. Cena je 3000 dinara po metru ili 250 dinara po dzaku. Vrsimo dostavu na kucnu adresu. Telefon: 0695283745 ...

 
Dodato na: 2021.12.20 Područje: Beograd
Rolo 011 roletne /popravka starih, ugradnja novih/, pvc stolarija, zavese, komarnici

Rolo 011 roletne /popravka starih, ugradnja novih/, pvc stolarija, zavese, komarnici

"Proizvodnja I montaza PVC I AL roletni, Popravka starih roletni, Zavese ;; trakaste,rolo, I zebra zavese Komarnici ; rolo, fiksni I plise komarnici, HARMONIKA VRATA, TUS KABINE,ROLO VRATA, VENECIJANERI,PODPROZORSKE DASKE,...

 
Dodato na: 2021.11.25 Područje: Beograd