KONKURS ZA SARADNIKE - Rad od kuće

OZBILJAN ONLINE POSAO u legalnoj stranoj kompaniji, bez obaveze ulaganja i skrivenih troškova. Redovna mesečna isplata. Višestruka mogućnost zarade. Bonus 20-100$ pri učlanjenju isplaćuje se tokom rada. Fleksibilno radno vreme. Besplatna prijava i obuka uz podrsku sponzora sa iskustvom. Timski rad sa uhodanom ekipom i liderima u ovom poslu. Prijatna, pozitivna radna atmosfera bez pritisaka. Potrebno je osnovno znanje rada na računaru i punoletnost. Engleski jezik nije neophodan.

INFORMACIJE, KONTAKT I PRIJAVA (kopirati u pretraživač):
goo.gl/T6CqKH

Pogodno za zaposlene (kao dodatni prihod), nezaposlene, domaćice, majke, invalide, penzionere, studente... sve koji provode dosta vremena na internetu. Iskoristite šansu da profesionalno napredujete i obezbedite doživotne stalne prihode.
Moje ime je Zlata Marković, domaćica iz Novog Sada, mama troje dece i jedan od lidera u SFI. Ne morate imati nikakvo predznanje, sve se uči u hodu. Svi smo krenuli od nule i napravili rezultat upornošću i redovnim radom. Kao vaš mentor biću tu da pomognem svojim znanjem ako ste spremni ozbiljno da radite. Kontaktirajte me na mail ili se direktno prijavite za posao na stranici ispod.

INFORMACIJE, KONTAKT I PRIJAVA (kopirati u pretraživač):
goo.gl/T6CqKH

Sve gradove internetzarada021@gmail.com Dodato na: 06.08.2016 Pregledi: 456 golden_user (34) Oglasi iz Zlata Popovic Markovic Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama

Kupljenje sljiva

Potrebni ozbiljni radnici za kupljenje sljiva. Selo Karan kod Uzica....

 
Dodato na: 2016.07.31 Područje: Užice
  █▬█ █ ▀█▀ NA INTERNETU!

█▬█ █ ▀█▀ NA INTERNETU!

Snovi postaju neostvarivi samo zbog jedne stvari: STRAHA OD NEUSPEHA. Pobedite svog NEPRIJATELJA STRAH i uredite svoj život. Jednoga dana ćete se probuditi ali više neće biti vremena da uradite stvari koje ste želeli da ...

 
Dodato na: 2016.07.30 Područje: Beograd

Rostilj majstor lii kuvar

Potrebna zenska osoba sa iskustvom,za rad na rostilju i fritezi za sve informacije pozvati...

 
800 rsd Dodato na: 2016.07.25 Područje: Loznica