TETOVAZE NOVI SAD

TETOVAZE NOVI SAD
Za sve ljubitelje slikovitog izražavanja koje je uvek neponovljivo i samo Vaše, na raspolaganju su vrhunski majstori tetovaža i pirsinga studija Tension Tattoo Novi Sad.
Sa preko 10 godina iskusutva, kreativnost i umeće stalno se usavršavaju, a hiljade tetovaža i stotine zadovoljnih klijenata govore o istinosti ovih tvrdnji. U Tension Tattoo studiju možete uraditi sve - od jednostavnih, ličnih i umetničkih do intimnih i ekstremenih tetovaža svih oblika, boja i veličina, tehnikom po izboru.
Radimo svim stilovima i na svim delovima tela, a posebno smo ponosni i na uslugu koju možete naći samo kod nas, poznatu pod imenom skarifikacija, odnosno crtanje žiletom po koži.
Usluge tattoo and piercing studija Tension Tattoo su:
 - tetoviranje (dot work, apstrakcija, trash polka, realizam, surrealizam, old school, new school, kolor realizam, skarifikacija..)
 - tetoviranje trajne šminke
 - tetoviranje obrva
 - pokrivanje starih tetovaža
 - osvežavanje i popravka starih tetovaža
 - pirsing na usnama
 - pirsing na uvetu
 - pirsing na nosu
 - Eyebrow piercing (pirsing na obrvama)
 - Nipple piercing (pirsing na bradavicama)
 - intimni pirsing
 - svi body pirsinzi
Za one koji tačno znaju šta žele, ali i za one koji još nisu dovoljno upoznati sa terminologijom i mogućnostima, najbolja adresa je Tension Tattoo studio za pirsing i tetovažu Novi Sad. Dođite po svoju omiljenu tetovažu, pirsing ili po savet i konsultacije. Ispričajte nam svoju priču, a mi ćemo je pretvoriti u trajne slike.
Vrhunski higijenski uslovi, mogućnost ispunjenja baš svih želja i dostupnost kada god to Vama odgovara, glavne su karakteristike piercing and tattoo studija Tension Tattoo. Ali, to nije sve!
Klijentima koji nisu iz Novog Sada dajemo i specijalan popust u visini autobuske karte!
Dostupni za sve vrste dogovora 24 sata na dan, jer - tetovaže nisu samo naš posao, to je način života!
Vise o nama : https://tension.rs/
Mozete nas pratiti I na : https://www.facebook.com/tension.rs
https://www.instagram.com/tension.rs/

Za sve informacije : 069/1640423

Novi Sad dir.wienna@gmail.com 0691640423 Dodato na: 28.02.2022 Pregledi: 340 topUser (1110) Oglasi iz dir.wienna Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama
Plastični lanac za ogradu grobnih mesta

Plastični lanac za ogradu grobnih mesta

Plastični lanac za ogradu grobnih mesta. Lanac je izrađen u gotskom stilu i u neprekidnom je nizu. Komplet čine metar lanca i dva tipla sa rozetnom. Cena 2,5 eur/met. Slanje brzom poštom. Darko 064-849-3082 ...

 
Dodato na: 2022.02.26 Područje: Kragujevac
Ponuda kredita novac

Ponuda kredita novac

Stojim vam na raspolaganju kredite izmedu pojedinca, ako vam je potreban novac koji sam vam na raspolaganju da vam odobri kredit od 2.000 eura do 5.000.000 eura uz kamatnu stopu od 2% godišnje kontaktirajte me E-mail: ginarinehart...

 
90000 eur Dodato na: 2022.02.26 Područje: Kragujevac
ELEKTRICARSKE USLUGE ZEMUN

ELEKTRICARSKE USLUGE ZEMUN

ELEKTRICARSKE USLUGE ZEMUN Ukoliko imate problem sa instalacijama, naši majstori će jako brzo detektovati kvar, pronaći mesto spoja i otkloniti ga u najkraćem roku. Profesionalni električari sa iskustvom obavljaju sve vrste elek...

 
1 rsd Dodato na: 2022.02.25 Područje: Beograd