Restoran za svadbe Rakovica

Restoran za svadbe Rakovica
Restoran se nalazi u sklopu Garden centra na Vidikovcu, na adresi Vidikovački venac 102a / I sprat. Jedinstveni prostor u okruženju biljaka u Zelenoj oazi Beograda nudi vam vrhunsku uslugu i kvalitet. Klimatizovana sala za organizovanje proslava sa ventilacijom, opremljena je profesionalnom rasvetom koja svaku proslavu pretvara u najbolju žurku sa light show programom.
Kapacitet restorana je do 250 sedećih mesta uz mogućnost korigovanja sale prema potrebama klijenata (za venčanja kapacitet do 210 mesta), a za koktel varijante i do 350 osoba.
Sala se može preurediti i prilagoditi poslovnim svrhama, pa se mogu održavati prezentacije i promocije, seminari, konferencije za štampu, poslovni ručkovi i večere, banketi i kokteli, modne revije, izložbe itd. Prema zahtevu klijenata formiramo ponudu.
Do sada smo organizovali različite vrste događaja:
• privatne proslave - rođendani, krštenja, godišnjice. ..
• korporativne proslave - godišnjica firme, novogodišnja proslava, podela paketića i sl.
• maturske večeri,
• modne revije,
• prezentacije,
• mini sajmovi i sl.
Postojimo od 2008. godine i do sada imamo veliki broj zadovoljnih gostiju i klijenata. Najsrećniji smo preporukama, tako da veliki broj novih proslava dolaze upravo po preporuci. Prema svakoj proslavi i gostu se odnosimo kao pravi domaćini i dajemo svoj maksimum kako bi svi izašli zadovoljni.
Klimatizovani prostor, obezbeđen parking, kvalitetno obučeno osoblje i kompletna ponuda na jednom mestu razlog su više da nam se prepustite i dozvolite da sve organizujemo za Vas.
KETERING GARDEN VISTA
Ketering organizujemo za prilike: dečije rođendane u igraonicama, privatne i korporativne proslave, poslovni ručkovi i sl.
Ono što svakako postaje trend i kod nas su GOTOVA JELA za zaposlene. Ukoliko želite da se vaš tim hrani kvalitetno, nudimo vam veliki izbor gotovih i kuvanih jela. Donosimo u dogovoreno vreme na vašu adresu, a plaćanje možete izvršiti gotovinski ili preko računa.

Kontakt telefon : + 381 60 820 10 23 ; + 381 60 820 10 25

Beograd dir.wienna@gmail.com 0608201023 Dodato na: 09.12.2019 Pregledi: 424 topUser (1110) Oglasi iz dir.wienna Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama
Royal dekoracije

Royal dekoracije

Royal dekoracije poznato ime brenda u svetu dekoracija. Naš tim čine iskusni dekorateri i aranžeri koji Vašu maštu ostvaruju, brinući se o svim detaljima koji će venčanje učiniti nesvakidašnjim i posebnim. Ponosni smo na višeg...

 
Dodato na: 2019.11.18 Područje: Beograd
Mohito bend

Mohito bend

Mohito bend Nas pamte po nezaboravnoj atmosferi i kvalitetnoj svirci. Uz naš ogroman repertoar, Vaši gosti i Vi ćete uživati bez obzira na godine i muzičko interesovanje. Bez obrira da li Vam je potreban bend za svadbe, rođendans...

 
Dodato na: 2019.11.13 Područje: Kragujevac
Riblji restoran Novi Sad

Riblji restoran Novi Sad

Riblji restoran Novi Sad Na obali Dunava, vreme stoji... Tambura i Vojvođanska, romska, starogradska muzika, a riba domaća i najbolja, uz Fruškogorska vina i domaću rakiju. Pobegnite od vremena ovih dana. Beg u uživanje Na samo...

 
Dodato na: 2019.09.26 Područje: Novi Sad