POSLOVNI PROSTOR 280 m2

Izdajem u zakup poslovni prostor 280 m2.
Lokacija Centar Sarajeva.Grbavica.ulica Splitska br. 45. Ova ulica je vrlo frekventna jer se u njoj nalaze mnoga diplomatsko konzularna prestavnistva ali i razne domace i strane firme, zbog cega je u Sarajevu poznata kao "ulica ambasada".

Poslovni Prostor je u Prizemlju Poslovno-Stambene Zgrade koja se sastoji od :

- Prizemlje – Poslovni Prostor Povrsine cca 280m2. Ovaj Poslovni Prostor je kompletno adaptiran u januaru 2011. godine.
Etazno Grijanje na Plin.
Postoji Mogucnost Podjele ovog Prostora na dva manja prostora po 140 m2 (montaznim zidom na sredini) sa zasebnim ulazima, izlozima, sanitarnim i magacinskim prostorijama i odvojenim Gasnim i Elektro Instalacijama i to sve bez potrebe za adaptacijom.
Ovaj Poslovni Prostor je odmah useljiv i upotrebljiv.

Dodatno Nudim u Zakup jos Tri Etaze iste poslovno stambene zgrade (Pogodno za Kancelarijski Prostor i Slicno) - 26 soba razlicitih dimenzija sa svim potrebnim pratecim prostorijama ukupne povrsine cca preko 700m2. Za ove prostorije je potrebna investicija u adaptaciju prema zelji i potrebama Zakupca.

Ulaz u sve prostore je sa Vlastitog asfaltiranog Parking Prostora Ispred Zgrade koji je Velicine 22 x 7 m, ulaz sa vozilom na Parking sa ulice iz dva pravca.
Moguc je pristup za sleper.
Kompletna zgrada posjeduje sve potrebne komunalije.

Objekat je Pogodan za Sve Namjene kao npr. Predstavnistva,Prodajno-servisni centar ili salon namjestaja, Ugostiteljstvo, Trgovina, Veletrgovina, Mini Klinika i Ostalo.

Od izgradnje Zgrade u Ovom Poslovnom Prostoru su Poslovale Firme:
Mitros iz Sremske Mitrovice, Zepter iz Austrije, Tehnodrvo iz Sarajeva,Triling iz Sarajeva, Donit iz Medvode Slovenija, Tuperware Sarajevo iz Italije, Obdaniste, Dokument servis iz Sarajeva.

ZA dogovor pozovite 387.65.631.328

izdaje se poslovni prostor

Izdaje se poslovni prostor-165 m2, odlicna lokacija(prilaz iz grada i sa kruznog puta), parking prostor! ...

 
Dodato na: 2011.04.22 Područje: Čačak

Kuca u Smed. Palanci

Nova gradnja-grad. dozvola, 200mkv, termoizolacija dvostruka, Al-prozori delimicno, CG, parket, garaza 17mkv, podrum 17mkv, plac 6 ari, vocnjak, Cubura-2,7km od centra. ...

 
65000 rsd Dodato na: 2011.04.22 Područje: Sve gradove

Plac u gradjevinskoj zoni

Prodaje se plac u gradjevinskoj zovi u Vrcinu, povezan sa smederevskim putem i autoputem. Voda, gas i struja dostupni, povrsina 54 ara. ...

 
Dodato na: 2011.04.21 Područje: Beograd