Iznajmljivanje venčanica Pančevo

Iznajmljivanje venčanica Pančevo
Svadbeni dekor je porodična firma koja se bavi iznajmljivanjem, najsavremenijih vančanica, proizvodnjom i prodajom cvetova za svatove i celokupne prateće opreme za venčanja.
Kod nas možete po veoma povoljnim cenama kupiti sve što vam je potrebno za Vaše venčanje. Zbog velikog interesovanja naših klijenata, 2011 godine proširili smo našu delatnost i počeli smo sa prodajom i iznajmljivanjem venčanica. Uz veliku podršku naših zadovoljnih mladenaca uspeli smo da napredujemo i godine 2014. dobijemo zastupništvo jednog od najvećeg proizvođača venčanica Pronovias iz Barselone.
U našem salonu mozete naći po veoma povoljnim uslovima venčanice strane i domaće proizvodnje, među kojima se nalazi i najveći i najpoznati brend među venčanicama-Pronovias by Barcelona.
Novo u ponudi Svadebnog Dekora je celokupna dekoracija sala (dekoracija mladenackog stola,dekoracija ostalih stolova,cvetni zid) od visoko kvalitetnog real touch cveca po veoma povoljnim cenama.
Naše stručno i profesionalno osoblje,sa višegodišnjim iskustvom će učiniti sve što je potrebno kako bi vaš dan bio ispunjen osmesima i pun ljubavi!
Dozvolite nam da Vaš dan bude savršen , kažite nam Vaše želje a ostalo prepustite nama kako bi sve bilo perfektno dekorisano i uređeno!
Više informacija: http://svadbenidekor.rs
Fb stranica-svadbeni dekor
Instagram -svadbeni.dekor
Kontakt tel: 064121-5418 ; 013335-763 ;0691873532

Pančevo dir.wienna@gmail.com 0641215418 Dodato na: 13.12.2019 Pregledi: 597 topUser (1110) Oglasi iz dir.wienna Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama
Dostava hrane Banovo Brdo

Dostava hrane Banovo Brdo

Dostava hrane Banovo Brdo Mi smo " Debeljko" , a " Debeljko" zna kako da usreći Vas i Vaše voljene najboljom hranom! Nudimo veliki izbor kuvanih jela, jela sa roštilja, paniranih đakonija, palačinki i priloga. Sva jela su ba...

 
Dodato na: 2019.12.13 Područje: Beograd
Restoran za svadbe Rakovica

Restoran za svadbe Rakovica

Restoran za svadbe Rakovica Restoran se nalazi u sklopu Garden centra na Vidikovcu, na adresi Vidikovački venac 102a / I sprat. Jedinstveni prostor u okruženju biljaka u Zelenoj oazi Beograda nudi vam vrhunsku uslugu i kvalitet. ...

 
Dodato na: 2019.12.09 Područje: Beograd
Royal dekoracije

Royal dekoracije

Royal dekoracije poznato ime brenda u svetu dekoracija. Naš tim čine iskusni dekorateri i aranžeri koji Vašu maštu ostvaruju, brinući se o svim detaljima koji će venčanje učiniti nesvakidašnjim i posebnim. Ponosni smo na višeg...

 
Dodato na: 2019.11.18 Područje: Beograd