Fizikalni pregled i terapije Savski venac

Fizikalni pregled i terapije Savski venac
Poliklinika "Fizikus" nalazi se u Deligradskoj ulici broj 27, na teritoriji opštine Savski venac u Beogradu.
U zgradi Gradskog centra za fizičku kulturu "Stari DIF" smeštena je naša Poliklinika koja je započela sa svojim radom 2005. godine, kao specijalistička ordinacija, nakon čega 2013. godine prerasta u Polikliniku koja svojim radom pokriva oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije, interne i sportske medicine.
NOVO U NAŠOJ POLIKLINICI - ORTHOKIN TERAPIJA! Vaša Orthokin terapija bolova u zglobovima i leđima je:
- bez nuspojava
- protiv-upalna
- poboljšava pokretljivost
- dugoročno zadovoljstvo
Okupivši na jednom mestu tim vrhunskih stručnjaka iz pomenutih oblasti, nastojimo da Vam omogućimo najviši vid adekvatne medicinske pomoći.
Naša Poliklinika Vam nudi:
KOMPLETNU LABORATORIJSKU DIJAGNOSTIKU
DIJAGNOSTIČKE I TERAPIJSKE PROCEDURE VEZANE ZA OBLASTI KAO ŠTO SU:
- sportska medicina
- fizikalna medicina i rehabilitacija
- interna medicina - kardiologija, pulmologija, reumatologija, imunologija, alergologija

Sportska medicina
Kada je reč o sportskoj medicini, naša Poliklinika Vam nudi:
- periodične sistematske preglede sportista
- overu legitimacija za takmičenja

Prilikom osnovnog pregleda koji uključuje EKG u stanju mirovanja, antropometriju, pregled srca i pluća, lokomotornog sistema, TA, test opterećenja i krvnu sliku. U mogućnosti smo da testiramo sportiste uz pomoć savremene opreme na terenu i u laboratoriji. Na osnovu dobijenih rezultata možemo da izvršimo procenu forme u kojoj se nalazi sportista i nivo njegovih dostignuća. Rezultati koji se dobiju nakon testiranja u našoj Poliklinici pomoći će u predselekciji za određeni sport i mesto u timu. Ukoliko se radi o mlađem uzrastu sportista, u mogućnosti smo za izvršimo biološku procenu sazrevanja i donesemo pretpostavku o konačnoj visini pojedinca. U našem posedu nalazi se oprema za testiranje tipa:
- antropometrijska testiranja
- ergospirometrija
- određivanje anaerobnog kapaciteta
- testiranja motoričkih sposobnosti
- utvrđivanje talenta

Prof.dr Sergej Ostojić na čelu je stručnog tima zaduženog za oblast sportske medicine u našoj Poliklinici "Fizikus"

Sprovodimo intraartikularne i periartikularne infiltracije lekova pod kontrolom ultrazvuka, punkcije zgloba kolena, preoperativnu i postoperativnu rehabilitaciju.

Fizikalna medicina
Fizikalna medicina i rehabilitacija podrazumevaju izuzev dijagnostike i terapije sportskih povreda, ultrazvučnu dijagnostiku koja za cilj ima utvrđivanje oboljenja koštano - zglobnog i tetivno mišićnog sistema. Takođe u našoj Poliklinici moguće je sprovesti i druge oblike fizikalne terapije poput:
- elektroterapije
- magneto terapije
- terapijskog ultrazvuka
- terapije laserom

Interna medicina
Prilikom utvrđivanja stanja kardiovaskularnog i respiratornog sistema upotrebljavamo dijagnostičke procedure i opremu:
- Stres-test - ergometrija i ergospirometrija - koristi se za utvrđivanje stanja kardiovaskularnog sistema za vreme napora. Ovim testom prate se fiziološke promene tipa bol u grudima, zamor i nesvestica koje se mogu javiti za vreme fizičke aktivnosti.
- Holter EKG - služi za praćenje srčanog ritma i električne aktivnosti tokom 24h
- Holter pritiska - služi za praćenje krvnog pritiska u stanju mirovanja i za vreme napora u toku 24h
- dijagnostički ultrazvuk koji služi za ehokardiografiju
Pregled srca ultrazvučnom metodom do sada je najdetaljnija poznata metoda za određivanje debljine zida leve komore, procenu mase miokarda i dijagnostiku patoloških stanja.
- aparatura za spirometrijsku dijagnostiku respiratornog sistema
- utvrđivanje plućnih kapaciteta i volumena kod zdravih i kod obolelih osoba od opstruktivnih i restriktivnih bolesti pluća
- aparatura za alergijska ispitivanja
- kožne probe, specifične rinoprovokacione testove
-određivanje postojanja osetljivosti na alergene, lečenje alergijskog dermatitisa, alergijskog rinitisa i alergijske astme. Mr sc dr med Miloš Obrenović osnivač je internističkog dela naše Poliklinike, za čije je vođenje takođe zadužen.

Telefon za zakazivanje pregleda: 011/ 26 43 242 063/349 278 Budite slobodni da nas kontaktirate u vezi dodatnih informacija. Fizikalna medicina i rehabilitacija, sportska medicina, ergospirometrija, holter i ultrazvuk.
Fizikalna terapija nakon sportske povrede. U službi Vašeg optimalnog zdravlja.
Poliklinika "Fizikus" Savski venac, Beograd.
Vise o nama : http://www.fizikus.rs/index.php

Zakazivanje i informacije:
011/ 2643-242 ; 063/249-218

Beograd dir.wienna@gmail.com 063349218 Dodato na: 18.06.2020 Pregledi: 339 topUser (1185) Oglasi iz dir.wienna Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama
Brza zasluga za sve.

Brza zasluga za sve.

Projekt na umu? Neka se to brzo dogodi. Nudim vam mogućnost provođenja svakog vašeg projekta. Doista, ja sam pojedinac i mogu vam pomoći da dobijete kratkoročne, srednjoročne i dugoročne kredite u rasponu od 5.000 do 350.000.000 e...

 
5000 eur Dodato na: 2020.05.29 Područje: Valjevo
Brza zasluga za sve.

Brza zasluga za sve.

Projekt na umu? Neka se to brzo dogodi. Nudim vam mogućnost provođenja svakog vašeg projekta. Doista, ja sam pojedinac i mogu vam pomoći da dobijete kratkoročne, srednjoročne i dugoročne kredite u rasponu od 5.000 do 350.000.000 e...

 
50000 eur Dodato na: 2020.05.28 Područje: Zrenjanin

Fizikalna terapija, Kineziterapija, Masaže

FIZIOKINEZIS STUDIO je studio za fizikalnu medicinu koji pruža veliki spektar usluga kao što su fizikalna terapija, kineziterapija i sve vrste masaža. Mi se svakom klijentu posvećujemo sa velikom pažnjom, kao i njegovom problem...

 
Dodato na: 2020.05.11 Područje: Beograd