Drvena Stolarija Obrenovac

Drvena Stolarija Obrenovac
Dva Bora 90 je firma koja postoji i uspešno posluje već 3 decenije u oblasti izrade drvene stolarije, podova, drvenih obloga, stepeništa i komadnog nameštaja. Kroz vrhunski kvalitet proizvoda od drveta, stručnost zaposlenih i profesionalnu uslugu, stekla je prepoznatljivo ime na domaćem tržištu.
Ukoliko ste pristalica prirodnog stila i želite da Vaš dom odiše toplinom i komforom, Dva Bora drvena stolarija je pravi izbor za Vas. Zahvaljujući svojim prirodnim svojstvima, kao što je regulisanje vlažnosti, ali i atraktivnom izgledu, drvo je postalo jedan od omiljenih materijala u opremanju enterijera.
Izrađena od najkvalitetnijeg drveta i po meri prostora, Dva Bora stolarija učiniće da Vaš dom izgleda savremeno spolja, a da iznutra odiše prijatnom atmosferom, koju samo drvo kao plemenit materijal može da pruži. Dva Bora prozori su zaštićeni vrhunskim premazima koji su dostupni u velikom izboru boja, tako da imaju dug vek trajanja.
Pored klasične drvene stolarije, u našem proizvodnom asortimanu se nalazi i drvo-aluminijum stolarija. Ova atraktivna kombinacija zadržava karakteristike drveta kao materijala, dok poboljšana aluminijumska obloga koja dolazi spolja, štiti prozore i vrata od različitih vremenskih uticaja.
Firma Dva Bora Obrenovac bavi se i izradom vrata po meri: sobna vrata, ulazna vrata, sigurnosna vrata, garažna vrata, protivpožarna vrata… Proizvedena od masiva, medijapana ili furnira, u standardnim i vanstandardnim dimenzijama, Dva Bora vrata svojim atraktivnim i modernim dizajnom, ulepšaće Vaš dom ili poslovni prostor.
Profesionalnim stolarima, Dva Bora 90 Veliko Polje nudi sve što je potrebno od repromaterijala: drvene lamele, suvo drvo (hrast, jela, smrča), suva stolarska daska, štokovi… Takođe, bavi se prodajom i ugradnjom parketa i drugih vrsta podova.
U skladu sa osnovnim imperativom rada našeg porodičnog preduzeća, a to je zadovoljstvo klijenata, stručni kadar je uvek spreman da odgovori na sve Vaše potrebe i zahteve. Najbolja potvrda kvaliteta našeg rada jeste veliki broj klijenata, među kojima se posebno izdvajaju:
 - Hram Hrista Spasitelja, Ub
 - Drugi osnovni sud, Beograd
 - Ambasade Crne Gore i Alžira u Beogradu
 - Belgrade Office park
 - Sedište Raiffeisen banke, Beograd
 - Hoteli: Belgrade Inn (Beograd), Royal Gardens (Budva), Moskva (Budva), Riva (Petrovac), Zenit (Novi Sad)
 - Cafe&Factory, Beograd
 - Restoran Rotkvica, Banja Luka
Kontakt telefon - 069/606-496
Više informacija - http://www.dvabora.com/

Beograd dir.wienna@gmail.com 069606496 Dodato na: 04.03.2020 Pregledi: 549 topUser (1110) Oglasi iz dir.wienna Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama
Bušenje arterijskih BUNARA

Bušenje arterijskih BUNARA

Bušenje arterijskih BUNARA Istražne bušotine Geotermalne bušotine Geomehanika Uspešno pronalaženje vode Tel: 0638240767 Dragica, Čačak...

 
Dodato na: 2020.03.01 Područje: Sve gradove
 Ponuda zajma izmedu pojedinca u roku od 24 sata.+

Ponuda zajma izmedu pojedinca u roku od 24 sata.+

Posudujemo novac u ovim podrucjima: - Financijski kredit. - Hipotekarni kredit. - Investicijski zajam. - Auto kredit. - Konsolidacijski dug. - Otkup kredita. - Osobni zajam. - Zaglavili ste. Za više informacija kontaktirajte nas...

 
8000 rsd Dodato na: 2020.02.29 Područje: Niš
Zicane Ograde i Kapije

Zicane Ograde i Kapije

"SAMOSTALNA ZANATSKA RADNjA Ogradjujemo placeve, vocnjake i dvorista POVOLjNE CENE I EXTRA KVALITET Vrsimo montazu na celoj teritoriji Srbije Radimo velike i male metraze PO SISTEMU KLjUC U RUKE Izradjujemo i montiramo sve...

 
Dodato na: 2020.02.29 Područje: Beograd