Docek Nove godine Bezdan i Backi Monostor

Zašto Novu Godinu ne dočekati na malo drugačiji način? Naš deo "Evropskog Amazona" čaroban je i zimi, kada mir i tišinu prirode i pitomost njegovih sela možete bukvalno opipati. Stoga, predstavljamo vam jedinstvenu priliku da Novu Godinu započnete u divnom okruženju, punih baterija i punog srca.

Čarda "Pikec", Čarda "Šebešfok", Caffe poslastičarnica "Ana", Restoran "M", Bezdan, UG "Podunav", Bački Monoštor i Specijalni Rezervat prirode "Gornje Podunavlje" pripremili su interesantan i bogat program trodnevne proslave i dočeka Nove Godine.

Program:
31. decembar (subota)
- Doček gostiju, upoznavanje sa Rezervatom i Evropskim Amazonom, raspored po smeštaju i slobodno vreme za pripreme za novogodišnju noć
- Novogodišnje veče uz tamburaše, na čardi "Šebešfok", u čijoj blizini počinju tri kanala koji presecaju bačku ravnicu- Veliki bački, Bajski i Kanal Dunav-Tisa-Dunav. Bogat praznični meni podrazumeva jela od ribe - specijaliteti ovoga kraja - predjelo: dimljena marinirana deverika, glavno jelo: čuveni riblji paprikaš sa domaćim rezancima, pečena riba i za desert: doboš torta. Za one koji ipak preferiraju mesni meni, pripremili smo ragu čorbu, mešano meso sa salatom i naravno, doboš tortu.
Zabava uz muziku tamburaša do sitnih sati…

01. januar (nedelja)
Nakon odmora i malo dužeg spavanja, polazak u Bački Monoštor, šarmantno selo koje može da se pohvali izuzetnom vezom i harmonijom prirode i kulturnog nasleđa. U selu - kasni doručak u monoštorskoj Etno-kući koja dočarava način života ljudi u ovom selu, u periodu pre stotinjak godina. U prijatnom ambijentu, uz "šokački divan", upoznaćete ovo selo, saznati kako žive monoštorski Šokci, koji stari zanati još uvek žive u ovome selu, naučićete da "tentate" i malo divanite. Domaća rakija i likeri kao aperitiv, a za ovaj kasni doručak imaćete prilike da probate najbolji kulen od mesa divljači, uz domaći sir i naravno, domaće pecivo.
- Okrepljenje od novogodišnje noći u pčelarskom domaćinstvu "Periškić" - degustacija medljane rakije i likera, medenjaci. Mogućnost kupovine meda i proizvoda od meda.
- Ručak u restoranu "M-Pikec" u Bačkom Monoštoru - pileći paprikaš sa rezancima
- Poseta crkvi Sv. Petra i Pavla - katolička crkva u centru sela, čiji delovi imaju svojstvo spomenika kulture, interesanta priča o istorijatu i anegdotama, a domaćin u crkvi biće sam župnik.
- Poseta jedinoj registrovanoj zanatskoj radnji za izradu drvenih čamaca - ZR "Čamci Rang". Upoznavanje sa ovim starim zanatom.
- Povratak u Bezdan, kratki odmor i priprema za reprizu novogodišnje večeri.
- Večera i druženje uz tamburaše, na čardi "Pikec", smeštenoj na dunavskoj obali. Pikec je prva čarda na ulazu u našu zemlju, nadaleko poznata po svome šarmu i vrhunskoj usluzi. Meni: mešano meso sa roštilja (pljeskavice, ražnjići, ćevapi) uz salatu i krompiriće.
- Noćenje

02. januar (ponedeljak)
- Doručak
- Kraj programa

Cena po osobi: 9.500 RSD Cena uključuje sve navedene obroke i menije, posete lokalitetima, smeštaja i boravišne takse, troškove organizacije i lokalnog vodiča. Cena ne uključuje piće i ostale individualne troškove.
Smeštaj: maksimalni kapacitet 40 ležaja - dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe + 2 LUX apartmana sa francuskim ležajem (doplata za LUX apartman 4800 RSD za ceo program).

Kontakt tel: 025/819 947 ; 025/810 777

Sombor dir.wienna@gmail.com 025819947 Dodato na: 19.11.2016 Pregledi: 789 topUser (1185) Oglasi iz dir.wienna Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama
Prenociste Novi Sad, sobe i apartmani za izdavanje

Prenociste Novi Sad, sobe i apartmani za izdavanje

Prenoćište Stojić Novi Sad, Partizanska 47. Booking na telefon:+381 63 808 77 45 i +381 21 6772 057. Ukoliko dolazite u Novi Sad, Prenoćište Stojić Novi Sad nudi svojim gostima smeštaj u klimatizovanim sobama, studio apartmanim...

 
Dodato na: 2016.10.17 Područje: Novi Sad
VILLA ANA ATOMSKA BANJA GORNJA TREPCA

VILLA ANA ATOMSKA BANJA GORNJA TREPCA

Moderno opremljena i sa ukusom uređena villa Ana nalazi se na 300 metara od stacionara u Atomskoj banji Gronja Trepča. Odlična lokacija vile omogućiće vam brz i lak pristup svim sadržajima koje nudi ovo mesto. Tako je najbliža pro...

 
01 rsd Dodato na: 2016.09.08 Područje: Čačak
Porodicni izlet Arandjelovac

Porodicni izlet Arandjelovac

Ne morate da znate da jašete da biste uživali u našoj ponudi! Iznenadite svoju porodicu doživljajem koji ćete svi pamtiti. Imate par sati, ili par dana na raspolaganju, nemojte dozvoliti sebi da ih provedete u istraživanju de...

 
Dodato na: 2016.08.26 Područje: Sve gradove