CVETNI KONACI VRNJACKA BANJA

Cena: 1rsd

CVETNI KONACI VRNJACKA BANJA
Cvetni Konaci su otvoreni 2010.godine. Prvi gosti prenoćili su u našem objektu 1.maja te godine.
Motiv "zadovoljan gost" , pokreće nas godinama unazad , a naš najveći uspeh je što većina naših gostiju dolazi od prve godine rada do dan danas. Cvetni konaci raspolažu sa 37 kreveta raspoređenih u 3 etaže.
Lokacija objekta daje našim gostima prednost da uživaju u pogledu na Vrnjačku reku i park. Već prvim korakom izvan dvorišta konaka ulazite u banjski park koji Vas laganom šetnjom pored vrnjačke reke vodi do glavne banjske promenade.
Na samo 50 metara od nas, nalazi se Japanski Vrt, 150 metara smo udaljeni od Olimpijskog bazena i 100 metara od izvora Jezero i Snežnik.
Tokom dana u lobby baru gosti se mogu opustiti uz neki napitak iz našeg bara. U letnjem periodu naši gosti mogu uživati u prelepoj bašti sa šankom i velikim izborom sladoleda, kolača, koktela i kupova.
Cvetni konaci raspolažu sa 37 kreveta raspoređenih u 3 etaže. U ponudi su komforne sobe i apartmani različite strukture, opremljeni svim modernim sadržajima potrebnim za potpuni odmor i opuštanje. Lokacija objekta daje našim gostima prednost da uživaju u pogledu na Vrnjačku reku i park.
Posedujemo Wellness centar koji obuhvata slanu pećinu, saunu i prostorije za masažu,što će boravak učiniti komfornim i prijatnim..
A u letnjem periodu naši gosti mogu uživati u prelepoj bašti sa šankom i velikim izborom poslastica i koktela.
Vise o nama : http://www.cvetnikonaci.com/
Mozete nas pratiti i na : https://www.instagram.com/cvetnikonaci/
Za sve informacije i rezervacije : 036/5468449
Cene na upit : 069/5468446

Sve gradove dir.wienna@gmail.com 0695468446 36210 Dodato na: 02.06.2022 Pregledi: 252 topUser (1110) Oglasi iz dir.wienna Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama
Get help for all your financial problems

Get help for all your financial problems

Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get...

 
400000 eur Dodato na: 2022.05.25 Područje: Kraljevo
Dobre Vode,apartmani i sobe

Dobre Vode,apartmani i sobe

Povoljno izdajem velike apartmane i sobe u Dobrim Vodama. Apartmani su velicine 65m2 sa posebnim ulazom(ceo sprat kuce). Sastoje se od dve dvokrevetne spavace sobe, velikim dnevnim boravakom sa kuhinjom, kupatilom i prostranom ter...

 
Dodato na: 2022.05.24 Područje: Sve gradove
Izdajem apartmane Šušanj-Bar

Izdajem apartmane Šušanj-Bar

Izdajem 2 apartmana po 70 m² u naselju Šušanj-Bar,sa pogledom na more,600m od plaže - u mirnom kraju idealnom za porodični odmor. Plaža je okružena borovom šumom i ulaz na plažu se ne plaća. Apartmani imaju: veliki dnevni borav...

 
30 eur Dodato na: 2022.05.18 Područje: Sve gradove