Veterinarska ambulanta Pet HOUSE

Cena: 12rsd

U veoma prijatnom ambijentu nase veterinarske ambulante,docekace Vas nas strucni tim.Usluge koje mozemo da Vam omogucimo :preventive;dijagnostika-ultrazvucna,radioloska,kardioloska,laboratorijska,terapija,hirurgija i ortopedija,stomatologija,stacionarno lecenje i terenske usluge.
Nudimo Vam i sirok spektar medicinske hrane za pse i macke,vrhunskog kvaliteta,najpoznatijih domacih i stranih proizvodjaca.Velik asortiman lekova i preparata koji ce Vasem ljubimcu vratiti snagu i resiti postojece zdravstvene probleme.Takodje predocicemo Vam i koje preventivne mere da preduzmete kako bi Vasi nerazdvojni prijatelji ostali snazni i zdravi.
*** U nasem salonu za Sisanje pasa nudimo Vam higijensko sisanje ,koje ce Vam omoguciti da lakse vodite racuna o Vasem ljubimcu.Nase visoko kvalifikovano osoblje ,pobrinuce se da Vas ljubimac uziva svaki tretman.
Pridruzite nam se i postanite nas clan.Dajemo Vam 50% popusta na svaki 6-ti kompletan tretman,koji obuhvata kupanje,feniranje,sisanje,higijenu usiju i sredjivanje noktiju.
Mozete nas pratiti putem nase facebook stranice: https://www.facebook.com/sisanjepasa.pethouse
Kontakt telefoni:011/2284347;064/1424724 (telefon za zakazivanje sisanja);064/2361292(dezurni telefon veterinara od 00-24h)

Nema nađenih rezultata.