rad u inostranstvu

Beracki poslovi u zemljama EU.Poslovi na farmama,u ugostiteljstvu,zanatski poslovi i svi ostali poslovi.CD na kojem se nalazi hiljade aktuelnih ponuda poslova u zemljama..Prevashodni cilj ovog CD-a,je da vam zaista pruzi sve neophodne informacije vezane za vasu zelju da nadjete neki adekvatan posao u inostranstvu.Na njemu su zastupljene zemlje EU.Akcenat je stavljen na Austriju, Nemacku i Dansku,s tim da su svakako zastupljene i druge zemlje.Posebno su naglaseni beracki poslovi,poslovi na farmama,plantazama voca i povrca,te rad u ugostiteljstvu.Radi cega? Zbog toga sto uz te poslove u velikoj vecini slucajeva imate obezbedjen smestaj i hranu.Naravno obuhvacena su i sva druga zanimanja.
Sadrzaj CD-a je koncipiran na sledeci nacin.Pre svega on vam omogucava direktan kontakt sa poslodavcem.To podrazumeva njihove :tacne adrese,telefonske brojeve,adrese sajtova,te email adrese.Prvo su predstavljene plantaze koje godinama angazuju sezonske radnike i to od 30-tak,pa do 500 radnika.Sve ovo su aktuelne ovogodisnje ponude.Kao sto cete moci videti,plate su na svim farmama dosta ujednacene,a to je oko 1500-2500EU
Dalje na CD-u se nalazi i 18 linkova(Nemacka I Austrija) za trazenje posla za sve vrste zanimanja.To su sve provereni sajtovi,preko kojih direktno kontaktirate poslodavce.Preko ovih sajtova imate pristup hiljadama aktuelnih ponuda poslova.Italija (10 linkova),Danska (3),Norveska (3),Holandija (5),Belgija (3),Francuska (9),Svajcarska (1).I ovde je cilj da se omoguci kontakt sa manjim firmama ili pojedincima,posto su mnogo fleksibilniji i manje zahtevni od velikih firmi.
Svi oglasi se stalno azuriraju,tako da imate pristup najnovijim ponudama poslova. CENA CD-A 600 DIN. PLACANJE POUZECEM KONTAKT TEL.061/691-72-84 ZVATI OD 11 DO 17h.

Beograd inofarmjobs@gmail.com 0616917284 Dodato na: 30.03.2014 Pregledi: 1723 () Dodaj mojim beleškama

Pomoćni radnik za pripreme farbanja

Hitno Potrebno 5 radnika pomoćnika za peskarenje i čišćenje metalne konstrukcije...

 
Dodato na: 2014.03.26 Područje: Čačak

čuvanje dece

Vedra, odgovorna žena/ čuvala bi decu ili pomagala starijim sugrađanima.Živim u Beogradu/naselje cerak.Molim samo ozbiljne ponude vezane za posao. HVALA ...

 
Dodato na: 2014.03.24 Područje: Beograd

potebni radnici metalske struke

potreban limar i frigomehanicar u proizvodnji rashladnih uredjaja na podrucju Crne Gore...

 
Dodato na: 2014.03.23 Područje: Beograd