Povratak prirodi - Stara planina

Dodirnite prirodu šetnjom po prelepim pašnjacima i šumama, kupanjem u planinskoj reci, osetite ukus vode sa izvora, doživite buđenje uz cvrkut ptica!

"Vila Bogdanović" nalazi se u selu Kalna, opština Knjaževac, u podnožju Stare planine, na obalama dve reke, okruženo prelepim planinskim masivima Stare planine. Gostima pruža mogućnost potpunog odmora i relaksacije.
Nalazi se na samo 18 km od Ski centra "Stara planina''. Gostima se pruža mogućnost korišćenja organizovanog prevoza do skijališta i iznajmljivanja ski opreme.
Kuća je zadržala spoljni izgled autentične arhitekture Stare planine, sa starinskim drvenim prozorima, gradnjom od kamena i cigle sa velikim tremom tzv. "ćoškom" sa moravskim lukovima i drvenom ogradom.

U prizemlju kuće nalazi se hodnik, tri dvokrevetne sobe sa tri kupatila i jedna zajednička trpezarija sa kuhinjom. Sprat kuće se sastoji iz jednog lux apartmana površine 80 m2 u kome postoje dve spavaće sobe sa bračnim krevetima, hodnik, kupatilo, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. Lux apartman je pogodan za boravak jedne četvoročlane ili šestočlane porodice. U celoj kući uvedeno je centralno grejanje koje omogućava prijatan boravak i u najhladnijim zimskim danima.

Pružamo uslugu noćenja, noćenja sa doručkom, pansiona i polupansiona. Za one koji se odluče da sami spremaju hranu domaćini su obezbedili kompletno posuđe, šporet sa pećnicom i frižider.

Više informacija na našem sajtu:
http://www.vila-bogdanovic.rs/

e-mail: info@vila-bogdanovic.rs
tel: 019/760-302, 063/403-591 i 066/50-80-735

Zaječar info@vila-bogdanovic.rs 0038163403591 Dodato na: 08.02.2012 Pregledi: 1150 () Dodaj mojim beleškama
Zlatibor - lux apartrman u 1. zoni

Zlatibor - lux apartrman u 1. zoni

Zlatibor.  Izdajem Lux.Apartman. Zona 1. Nedaleko od trznog centra i autobuske stanice.  Obezbedjeno grejanje , kabl TV, DVD , Video nadzor, parking, terasa i letnjikovac. Vansezonsko snizenje. Dodjite i uzivajte sa nama. Srdja...

 
Dodato na: 2012.01.22 Područje: Sve gradove
Skijanje na Jahorini

Skijanje na Jahorini

Iznajmljujem vikendicu sa 2 odvojena apartmana, smjestajnog kapaciteta 6 osoba po apartmanu. Oba apartmana imaju kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu sa kaminom i dvije sobe sa po tri lezaja. Dodatno: SAT TV, DVD, radio + CD. ...

 
Dodato na: 2011.09.09 Područje: Beograd
ZLATIBOR APARTMANI VUKOMANOVIC

ZLATIBOR APARTMANI VUKOMANOVIC

Na lepoj lokaciji blizu centra, u ulici Vijogorskoj izdajem opremljene apartmane za odmor, povoljno. Veliko dvoriste sa letnjikovcem, parking. Tel. 031-845-277, 063-392-675...

 
Dodato na: 2011.07.25 Područje: Užice