Nikon D5100

Cena: 00rsd

D5100 je fotoaparat visokih performansi iz serije D-SLR dizajniran tako da podstakne vašu kreativnu stranu i pomogne vam u kreiranju slika i filmova kao nijedan fotoaparat do sada.

Obrtni ekran koji se otvara u kombinaciji sa funkcijom D-movie na fotoaparatu omogućava pravljenje jedinstvenih snimaka iz svakog ugla. Slike ili filmovi mogu da se snimaju i sa specijalnim efektima, čime se postiže magičan izgled.

Funkcija High Dynamic Range vam omogućava da snimite slike scena visokog kontrasta izuzetno bogate detaljima.
Savršen način da snimite svet iz svoje perspektive. Prilikom kreiranja ovog fotoaparata osnovni cilj je bila sloboda izraza.
CMOS senzor slike DX formata od 16,2 megapiksela: pravi realistične slike živopisnih boja, smanjeni šum i postepenu gradaciju tonova.
Visoka ISO (100-6400) osetljivost na svetlo - ručno proširiva do 25600 pomoću postavke Hi2. Omogućava veće brzine zatvarača za slike sa puno detalja uz minimalan šum prilikom snimanja objekata koji se brzo kreću ili prilikom fotografisanja u uslovima slabog osvetljenja. Uvodi postavku automatske ISO osetljivosti.
EXPEED 2 mehanizam za obradu slike: optimizuje tehnologije fotoaparata radi vrhunskih performansi i najboljeg kvaliteta slike.
Obrtni LCD ekran od 7,5 cm (3-inča) i 921.000 tačaka sa širokim uglom gledanja: omogućava vam snimanje jedinstvenih snimaka iz svakog ugla. Ima mehanizam za bočno otvaranje koji olakšava snimanje autoportreta ili korišćenje stativa.
D-Movie - filmske sekvence u full HD (1080 p) rezoluciji: namensko dugme za snimanje filmova odmah pored okidača, što olakšava stabilno držanje fotoaparata kada se prebacujete sa fotografisanja na snimanje filmova i obratno. AF-F režim zadržava sve u fokusu, a obrtni ekran fotoaparata i režim specijalnih efekata doprinose kreiranju jedinstvenih snimaka. Fotoaparat podržava korišćenje spoljašnjeg mikrofona i nudi brzinu snimanja od 30 p, 25 p i 24 p.
Prikaz uživo sa automatskim izborom scene olakšava formiranje slika pomoću obrtnog LCD monitora. Automatski birač scene će izabrati najbolji režim za scenu i objekat koji želite da snimite. Poseduje AF režime kojima možete lako pristupiti, uključujući AF sa detekcijom lica koji otkriva i prati lica koja se nalaze u kadru.
Sistem za izuzetno oštro automatsko fokusiranje od 11 tačaka: nudi brzu i preciznu pokrivenost automatskim fokusom u celom kadru. Četiri režima AF oblasti, uključujući AF sa 3D-praćenjem, omogućavaju dobijanje slika velike oštrine čak i kada se objekat ne nalazi u centru kadra, kao i kada se brzo kreće ili kada je njegovo kretanje potpuno nepredvidivo.
Kontinualno snimanje od 4 kadra u sekundi: omogućava snimanje radnje u pokretu pri brzini od četiri kadra u sekundi.
Režim specijalnih efekata: omogućava snimanje različitih slika i filmova sa specijalnim efektima. Nudi veliki izbor efekata, uključujući skicu u boji, efekat minijature, noćni prikaz i izbor boja koji omogućavaju da istaknete do tri boje po izboru, a ostatak slike će biti monohromatski.
Režimi scena automatski podešavaju postavke fotoaparata, uključujući kontrole slike i aktivni D-Lighting, u cilju rešavanja zahtevnih fotografskih situacija i dobijanja optimalnih rezultata. Samo postavite birač režima na SCENE da biste pristupili najčešće korišćenim režimima. Na ekranu se prikazuju primeri fotografija koji vam pomažu da izaberete pravi režim.
HDR (High Dynamic Range) snimanje: proizvodi snimke izuzetno bogate detaljima za scene sa visokim kontrastom. Pravi dva snimka pri samo jednom okidanju radi kreiranja slike sa izuzetno širokim dinamičkim opsegom, manjim šumom i bogatom gradacijom boja.
Bogati meni za retuširanje ugrađen u fotoaparat: omogućava vam da izmenite i poboljšate fotografije i filmove u samom fotoaparatu. Na raspolaganju vam je širok spektar efekata i filtera, uključujući kontrolu perspektive, umekšavanje kontura pri fokusiraju i konture boje, kojima se omogućava transformisanje fotografije u crtež.
Dvostruki integrisani sistem za uklanjanje prašine: Sistemi za čišćenje senzora slike i kontrolu protoka vazduha štite senzore slike u fotoaparatu od prašine, čime se obezbeđuje dobijanje jasnih slika bez tačkica.
HDTV kompatibilnost: novina kod fotoaparata je ugrađeni HDMI konektor sa podrškom za HDMI-CEC, tako da možete da gledate fotografije i filmove na svakom HDTV uređaju i kontrolišete reprodukciju pomoću daljinskog upravljača za TV.
Infracrveni prijemnici sa prednje i zadnje strane: sprečavaju zamućene slike pri snimanju krupnog plana i autoportreta.
Stereo zvuk: posebno dizajniran za D-SLR modele, Nikonov opcionalni stereo mikrofon ME-1 vam omogućava da snimate filmske sekvence sa stereo zvukom visokog kvaliteta bez AF šuma. Od opreme dobijate štitnik od vetra i mekanu torbicu.



Za više informacija možete se javiti ili poslati poruku na brojeve telefona:

-061/32-53-150,

-069/4444-001,

Ili nas kontaktirati na e-mail: internetprodaja@outlook. com


Beograd internetprodaja@outlook.com 069/4444-001 Dodato na: 24.06.2016 Pregledi: 803 topUser (136) Oglasi iz eProdaja Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama

Fotoaparat Konica

Na prodaju sivi fotoaparat marke Konica. Karakteristike: Konica digital still camera Digital Revio KD-300Z 3.34 million pixel CCD 2 x optical zoom lens Super small, light-weight, slim design so it's easy to carry. High qu...

 
Dodato na: 2016.06.23 Područje: Beograd
Fotoaparat marke Canon

Fotoaparat marke Canon

Fotoaparat marke Canon, sa mogućnošću snimanja video-klipova. Karakterisike: Canon Digital IXUS II Digital camera Wrist Strap WS-300 AV cable AVC-DC100 Interface cable IFC-300PCU Battery charger CB-2LUE Battery pack NB-3...

 
1000 rsd Dodato na: 2016.06.23 Područje: Beograd
Sony SLT-A99

Sony SLT-A99

Sony SLT-A99 - prodajem NOVI PONUDA PROIZVODA Sony SLT-A99 Napravljen poruio Tako, da ispunjava kreativne zahteve ozbiljnih foto entuzijasta Sony SLT-A99 Exmor APS HD CMOS senzor OD 24,3 megapiksela, Full HD AVCHD, 25 / 5...

 
750 eur Dodato na: 2015.06.26 Područje: Beograd