█▬█ █ ▀█▀ INTERNET POSAO - Rad od kuće

PROVEREN OZBILJAN ONLINE POSAO u legalnoj američkoj kompaniji Strong Future International, bez obaveze ulaganja i skrivenih troškova. Višestruka mogućnost zarade. Redovna mesečna isplata. Bonus 20-100$ pri učlanjenju isplaćuje se tokom rada. Besplatna prijava i obuka uz podrsku sponzora sa iskustvom. Timski rad sa uhodanom ekipom koja zaradjuje. Fleksibilno radno vreme. Prijatna, pozitivna radna atmosfera bez pritisaka. Potrebno osnovno poznavanje rada na računaru, punoletnost i redovan rad. Engleski jezik nije neophodan.

INFORMACIJE, KONTAKT I PRIJAVA (kopirati u pretraživač):
goo.gl/T6CqKH

Pogodno za zaposlene (kao dodatni prihod), nezaposlene, domaćice, majke, invalide, penzionere, studente... sve koji provode dosta vremena na internetu. Ne morate imati nikakvo predznanje, uči se u hodu kroz obuku i praksu. Svi smo krenuli od nule i obezbedili stalne prihode upornošću i redovnim radom.
Moje ime je Zlata Marković, domaćica, mama troje dece iz Novog Sada i jedan od lidera u SFI. Kao vaš mentor biću tu da pomognem svojim znanjem ako ste spremni za ozbiljan rad. Kontaktirajte me na mail ili se direktno prijavite za posao na stranici ispod.

INFORMACIJE, KONTAKT I PRIJAVA (kopirati u pretraživač):
goo.gl/T6CqKH

Sve gradove internetzarada021@gmail.com Dodato na: 10.08.2016 Pregledi: 536 golden_user (34) Oglasi iz Zlata Popovic Markovic Pošalji privatnu poruku Dodaj mojim beleškama
Nema nađenih rezultata.